Videografie Corporate

Într-o lume care are din ce în ce mai puțin timp și atenție, clipul video reușește să informeze și să convingă mai eficient decât oricare alt tip de media. Videografia este strategia de marketing cu cel mai mare impact, deoarece captează atenția clienților atât vizual, cât și auditiv.

De ce să lucrați cu noi? Deoarece înțelegem că la videografia corporate nu este vorba numai despre cadre corecte și echipamente profesionale. Nu este vorba nici măcar despre dvs, clientul nostru, ci este vorba despre clientul sau potențialul dvs. client.

Împreună vom defini cine este acesta, ce caută și de ce ar alege produsele sau serviciile dvs. în comparație cu cele ale concurenței.

Deși nu ne place să recunoaștem, ca și cumpărători, luăm decizii bazate pe emoții și apoi ne simțim obligați să le justificăm rațional. Doar o prezentare elocventă și tehnică a portofoliului dvs nu este suficientă pentru a vinde, de aceea clipul video realizat de noi va spune o poveste care să rezoneze cu experiența, nevoile și dorințele clientului dvs.

Oferta noastră

de la 490

Servicii incluse

  • Clip de aproximativ 2-3 minute
  • Stick 32/64Gb cadou, personalizat,cu filmarea in format FullHd 1080p

Opțional

  • Stick 16Gb suplimentar Personalizat + 15€
  • Costuri suplimentare de transport/cazare pentru distanțe mai mari de 60km față de București + 50-100€

Termen de livrare

15 zile de la data filmării .

Plata

Avans 50% la semnarea contractului și diferența de 50% la livrarea materialelor filmate.